Dr. obagi

ZO Skin health

Medische huidverbetering

ZO SKIN HEALTH

Dr. Obagi is een van de bekendste huidgezondheidsexpert van de wereld en oprichter van ZO SKIN HEALTH. Daarnaast is hij eigenaar van het ZO SKIN HEALTH Institute in Beverly Hills, Laguna Beach en San Gabriel. Met meer dan 35 jaar opgebouwde kennis met zijn filosofie over het ontwikkelen van een gezonde huid in plaats van alleen huidaandoeningen en beschadigingen te behandelen.

Hij behoort tot een van de topexperts als het gaat om peelings en is educator voor Plastisch Chirurgen en Dermatologen wereldwijd. Aan de hand van vernieuwende wetenschappelijke inzichten en de uitgebreide klinische ervaring van Dr. Zein Obagi heeft hij behandelingen en regimes ontwikkeld voor een gezonde, jonge, egale huid. 

Man met witte tanden

QuoTe

“If you want to feel good, have a martini…Real skin health takes time.” Dr. Obagi

Visie DR. OBAGI

Het mooi oud worden gaat gepaard met een gezonde huid en het draait niet alleen om huidaandoeningen te behandelen zoals huidatrofie, acne, rosacea of hyperpigmentatie. Dr. Obagi ontwikkelde een lijn die niet alleen de symptomen behandeld maar de hele huid gezond maakt, versterkt en met de hoog geconcentreerde ingrediënten werkt op cellulair niveau waar juist de cellen zitten die huidverbetering creëren. Wat je kunt verwachten van de producten is een stralende, volle en glanzende huid binnen een aantal weken.

Onderscheiden factoren

ZO SKIN HEALTH gaat verder dan alleen het behandelen van een aangetaste huid. De producten en behandelingen vormen een basis voor een holistische benadering van huidverjonging en een blijvende gezonde huid. Dr. Obagi richt zich met ZO SKIN HEALTH specifiek op het versterken van de huid, het optimaliseren van de celfuncties van de huid, het elimineren van huidgevoeligheid en chronische ontstekingen met als resultaat de beste behandelingsresultaten en het beste algehele herstel van de huid gezondheid. 

ZO SKIN HEALTH

TheTreatmentBar

Veelgestelde vragen over ZO Skin Health

Waarom mag ik geen retinol gebruiken in de zomer?

Wanneer je langere tijd in de zon doorbrengt terwijl je retinol gebruikt, kan dit de kans op lichtgevoleigheid vergroten. Probeer een van ZO’s milde, retinolvrije verhelderende oplossingen: Brightalive + 10% Vitamine C Self-activating. 

Wat zijn antioxidanten in huidverzorging en hoe kan ik ze gebruiken?

Antioxidanten kunnen de beschadiging aan je huid minimalseren door je huid te beschermen tegen oxidatie en vrije radicalen die afkomstig zijn uit de omgeving, zoals UV-stralen en vervuilende stoffen. Ontdek Daily Power Defense + Illuminating AOX Serum: Zo’s anti-aging powerhouse duo waarvan klinisch is bewezen dat het een geavanceerde milieubescherming biedt + tegen de vroegtijdige tekenen van veroudering. 

Waar moet ik op letten als ik een zonnebrandmiddel kies?

Zonnebrandcréme is ontgetwijfeld een van de belangrijkste anit-agingproducten die je in je dagelijkse verzorging moet hebben. Het is belangrijk om te weten welk beschermingsniveau je zonnebrandcréme biedt. Alle ZO zonnebrandcrémes gebruiken Triple-Spectrum Protection om je huid te beschermen tegen UVA/UVB en IR-A stralen, en tegen HEV (blauw) licht, en leveren daarnaast antioxidanten, hydraterende ingrediënten en lipiden. 

RECENSIE

“Ik heb TheTreatmentBar bij veel vrienden en vriendinnen aangeraden die inmiddels ook klant zijn! Voor huidverbetering zit je hier 100% goed!

Caitlyn, klant TheTreatmentBar

Maak een afspraak!

 

Kerkstraat 17, 5056 AA Berkel-Enschot

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven

0887878822

info@thetreatmentbar.nl