skinpen behandeling

Skinpen Microneedling

BE BRIGHT, BE YOU

Voordelen

 

  • Boost collageen tot 400%
  • Verminderd fijne lijnen en rimpels
  • Geschikt voor (acne) Littekens
  • Geeft een doffe huid meer glow
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Verkleint de grove poriën 
  • De huid wordt gladder en strakker
  • Declaraties zorgverzekering mogelijk

Losse SkinPen behandeling €195,00

SkinPen in kuurverband €175,00

SkinPen + PRX T33 kuurverband €189,00

skinpen-behandeling-thetreatmentbar

Quote

“Invest in your skin, It’s going to represent you for a very long time.”

HET EFFECT VAN EEN SKINPEN BEHANDELING

Skinpen / Microneedling is een van de meest bewezen cosmetische behandelingen die echt resultaat gericht is. De Skinpen is een medische microneedling device en er worden per behandeling 3 miljoen micro kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het natuurlijk herstelproces van de huid wordt geactiveerd. De Skinpen stimuleert de fibroblasten die zich in de lederhuid bevinden, waar rimpels en fijne lijnen ontstaan. Zij hebben een belangrijke rol bij het aanmaken van collageen en elastine in de huid zodat de huid een mooie en gelijkmatige structuur krijgt.

Het type collageen dat wordt aangemaakt zorgt voor meer volume en stevigheid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Hierdoor wordt de huid deze steviger, voller en wordt de huidteint egaler. Kortom: een behandeling voor een frissere, stralendere en glowy huid.

MAXIMAAL RESULTAAT

De Skinpen is altijd veilig doordat het het enige microneedling apparaat over de hele wereld wat FDA goedgekeurd is en een medisch CE klasse 2a markering heeft. Hierdoor kan er met de Skinpen veiliger, preciezer en doeltreffender gewerkt worden in vergelijking met andere microneedling apparaten. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en kan gedurende het hele jaar worden uitgevoerd. Een kuurverband van 3 tot 6 behandelingen wordt geadviseerd zodat een maximaal resultaat behaald kan worden.

Bij iedere Skinpen behandeling wordt er een treatment kit met Skinfuse Lift en Skinfuse Rescue mee gegeven voor de eerste 24 uur wat zorgt voor een minimale downtime van de huid. Voor meer informatie over de SkinPen behandeling ben je van harte welkom in onze schoonheidssalon in Tilburg centrum.

RECENSIE

“Mooie salon met een zeer professionele dame. Ook hangt er een gezellige sfeer en het resultaat van de SkinPen is fantastisch!

Yourri, klant TheTreatmentBar

Maak een afspraak!

 

 

Sint Josephstraat 104, 5017 GK Tilburg

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven
06-40169230
info@thetreatmentbar.nl

Cosmetische Huidverbetering -  SkinPen Microneedling - Permanente Make-up  - Wimperlifting

 - Medische Huidverbetering