skinpen MICRONEEDLING behandeling

Skinpen Microneedling

BE BRIGHT, BE YOU

Voordelen

 

  • Boost collageen tot 400%
  • Verminderd fijne lijnen en rimpels
  • Geschikt voor (acne) Littekens
  • Geeft een doffe huid meer glow
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Verkleint de grove poriën 
  • De huid wordt gladder en strakker
  • Declaraties zorgverzekering mogelijk

Losse SkinPen behandeling €199,00

SkinPen in kuurverband WINTER ACTIE van €185,00 voor €175,00 

SkinPen premium behandeling in kuurverband + 2 Biocellulose maskers €220,00 

SkinPen + PRX T33 kuurverband €245,00

skinpen-microneedling-tilburg-thetreatmentbar

Quote

“Invest in your skin, It’s going to represent you for a very long time.”

HET EFFECT VAN EEN SKINPEN BEHANDELING

Skinpen / Microneedling is een van de meest bewezen cosmetische behandelingen die echt resultaat gericht is. De Skinpen is een medische microneedling device en er worden per behandeling 3 miljoen micro kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het natuurlijk herstelproces van de huid wordt geactiveerd. De Skinpen stimuleert de fibroblasten die zich in de lederhuid bevinden, waar rimpels en fijne lijnen ontstaan. Zij hebben een belangrijke rol bij het aanmaken van collageen en elastine in de huid zodat de huid een mooie en gelijkmatige structuur krijgt.

Het type collageen dat wordt aangemaakt zorgt voor meer volume en stevigheid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Hierdoor wordt de huid deze steviger, voller en wordt de huidteint egaler. Kortom: een behandeling voor een frissere, stralendere en glowy huid.

Skinpen premium behandeling 

Deze Luxueuze behandeling bestaat uit een Microneedling fase met de SkinPen welke afgerond wordt met een nabehandeling met het Premium Biocellulose Masker. Een doorschijnend tweede huid masker welke zich perfect aansluit op de behoefte van de huid na een SkinPenbehandeling. Het masker verzacht de gevoelige huid die jeukt of trekkerig aanvoelt. Daarbij kalmeert en verzorgt het masker de huid op comfortabele wijze waarbij het natuurlijk genezingsproces van de huid wordt ondersteund. Het tweede masker wordt meegegeven voor thuisgebruik. Ook kan er voor gekozen worden om de 2 maskers beiden mee te geven voor thuisgebruik.

MAXIMAAL RESULTAAT

De Skinpen is altijd veilig doordat het het enige microneedling apparaat over de hele wereld wat FDA goedgekeurd is en een medisch CE klasse 2a markering heeft. Hierdoor kan er met de Skinpen veiliger, preciezer en doeltreffender gewerkt worden in vergelijking met andere microneedling apparaten. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en kan gedurende het hele jaar worden uitgevoerd. Een kuurverband van 3 tot 6 behandelingen wordt geadviseerd zodat een maximaal resultaat behaald kan worden.

Bij iedere Skinpen behandeling wordt er een treatment kit met Skinfuse Lift en Skinfuse Rescue mee gegeven voor de eerste 24 uur wat zorgt voor een minimale downtime van de huid. Voor meer informatie over de SkinPen behandeling ben je van harte welkom in onze schoonheidssalon in Tilburg centrum.

 

RECENSIE

“Mooie salon met een zeer professionele dame. Ook hangt er een gezellige sfeer en het resultaat van de SkinPen is fantastisch!

Yourri, klant TheTreatmentBar

Uitstekend
Gebaseerd op 101 recensies
Shamara
Shamara
2023-09-30
Echt super!
Anouk Pechtold
Anouk Pechtold
2023-09-20
6 skinpen behandelingen gehad voor littekens bij Valerie. Ze werkt zeer professioneel, weet precies wat ze doet, legt alles goed uit en geeft duidelijke uitleg. Daarnaast is het altijd gezellig en is ze erg betrokken bij het hele proces. De resultaten van de behandelingen zijn beter dan verwacht. Niet alleen de littekens maar ook de fijne lijntjes zijn aanzienlijk verminderd. Al bij al dus echt een aanrader!
Yvonne van der Horst
Yvonne van der Horst
2023-09-20
Valerie is een professionele huidspecialist. Ze denkt altijd met je mee, geeft je het beste advies en op maat gemaakt naar huidtype maar ook naar portemonnee.. Sinds ik haar producten van ZO Skin gebruik is mijn huid heel er verandert, mijn huid straalt en glanst weer. Ze maakt altijd tijd voor je want ook mijn dochtertje van 6 heeft ze geholpen met haar voetje. Heel belangrijk voor mij persoonlijk en mijn dochtertje, is dat ze je altijd op je gemak laat voelen met haar mooie innerlijke uitstraling, haar lieve, open, spontane karakter. 1 woord, een top meid in specialisme en karakter.. 🤍
Nicolle Haen
Nicolle Haen
2023-09-13
Ik kom hier heel graag! Valerie is een lieve en spontane meid en zal altijd meedenken in jouw wensen en verwachtingen. De laatste maanden ben ik begonnen met het reinigen van mijn huid met producten uit haar salon en het resultaat verbaasd me nog altijd iedere dag! Super blij met haar!
Percy Vos
Percy Vos
2023-09-13
Ik ben altijd enorm tevreden over het verven van mijn wenkbrauwen en over de wimperlift. Ik kwam met enorme afgebroken wimpers en nu heb ik weer mijn lange wimpers terug! Ik ben erg tevreden met Valerie😃
Laura h
Laura h
2023-09-13
Ik ben 1,5 jaar geleden bij Valérie begonnen met de behandelingen en producten van ZO Skin Health en mijn huid is echt verbeterd. Direct na de behandeling zie je resultaat en ik krijg veel complimenten over hoe mooi mijn huid is! Super tevreden.
vinijboer
vinijboer
2023-09-11
Ik ben nu al voor de vierde keer voor een wimperlift en wenkbrauw epileren + verven geweest. En ik kom er altijd super tevreden vandaan. Valerie werkt secuur en professioneel. En het is ook altijd erg gezellig om met haar te kletsen. Ze is echt oprecht geïnteresseerd in je. Ik ben hiervoor bij andere salons geweest. Maar the treatment bar is toch echt wel mijn favoriet. Ik zou het iedereen aanraden!
emma karel
emma karel
2023-09-07
Sinds 2 jaar kom ik nu bij Valerie, en elke behandeling ligt de lat steeds hoger. Ze geeft altijd super uitleg over de producten die ze gebruikt en wat de werking ervan is. Ook de producten van ZO skin werken erg goed, ik heb sindsdien nagenoeg geen roodheid en puistjes meer. Valerie ziet precies wat je huid nodig heeft, echt een aanrader!
Bernice Baans
Bernice Baans
2023-09-07
Ik kom nu alweer een paar jaar bij Valerie en dat bevalt super goed. Ze is mega lief en wil altijd het beste advies geven. Ze zoekt ook alles voor je uit wat het beste bij je huid aansluit. Ook tijdens mijn zwangerschap wat dan wel en niet kon. Ik gebruik alle producten van ZO en dat is echt een verademing. Tussendoor toch weer wat anders gebruikt en toen kreeg ik gelijk reactie op mijn huid. Hierdoor gelijk weer terug gegaan naar ZO. De behandelingen die ze geeft zijn ook super. Heel relaxt, geeft overal uitleg over wat de werkzame stoffen zijn en waar het voor dient. Laatst de skinpen gehad en dat is een beetje pijnlijk maar het resultaat is erg mooi. Ik vond de stimulator peel en dermaplanning helemaal geweldig. Je huid is super lang heel zacht en heeft een mooie glow. Ik had ook een litteken in mn gezicht en dat is ook vervaagd. Al met al een mega aanrader!
Marloes Van Klaarwater
Marloes Van Klaarwater
2023-08-26
De afgelopen jaren trakteer ik mezelf steeds vaker op een behandeling van the treatmentbar en ik zie dat Valèrie de lat steeds hoger legt. Perfectie is bij haar de standaard en het lukt haar dan ook altijd om mooi resultaat te boeken. Afgelopen keren heeft ze gewerkt met de SkinPen. Valèrie doet dit zo zorgvuldig en beheerst alle kennis Mijn huid is sinds ik bij haar kom vrij van oneffenheden. Ze rund supergoed schoonheidssalon met mooie producten. Ik raad dit iedereen aan!

Veelgestelde vragen over SkinPen / Microneelding

Wat is een SkinPen / Microneedling-behandeling?

De behandeling is een cosmetische procedure waarbij kleine naaldjes in de huid worden gebruikt om microkanalen te creëren. Dit stimuleert de natuurlijke collageenproductie en helpt bij het verbeteren van de textuur, stevigheid en algehele conditie van de huid.

Is een SkinPen / Microneedling-behandeling pijnlijk?

Over het algemeen wordt een SkinPen / Microneedling-behandeling goed verdragen en veroorzaakt het minimale ongemak. Het is een korte procedure waarbij de huid voor korte duur een beetje rood, gevoelig en licht gezwollen kan zijn, desondanks zal dit snel afnemen.

Hoe lang duurt deze behandeling?

De duur van de behandeling kan variëren, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke behoeften van de patiënt. Over het algemeen duurt een sessie gemiddeld 45 minuten tot een uur.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en hangt af van het gewenste resultaat. Voor algemene huidverbetering worden meestal 3 tot 6 behandelingen aanbevolen, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Mensen met specifieke huidproblemen kunnen mogelijk meer behandelingen nodig hebben.

Zijn er bijwerkingen na een SkinPen / Microneedling-behandeling?

Direct na de behandeling kan de huid roodheid vertonen, vergelijkbaar met een milde zonnebrand. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een dag. In zeldzame gevallen kan de huid ook licht gezwollen zijn. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de behandelaar te volgen om complicaties te voorkomen.

Hoe lang duurt het voordat de resultaten zichtbaar zijn?

Het duurt meestal enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten van een SkinPen / Microneedling-behandeling zichtbaar worden. Dit komt doordat collageenopbouw tijd nodig heeft. Naarmate de nieuwe collageenproductie vordert, zal de huid er steviger, gladder en stralender uitzien.

Kan ik een SkinPen / Microneedling-behandeling ondergaan als ik een gevoelige huid heb?

Ja, SkinPen / Microneedling kan over het algemeen veilig worden uitgevoerd, zelfs bij mensen met een gevoelige huid. De behandeling kan worden aangepast aan uw specifieke huidtype en gevoeligheid om ongemak te minimaliseren. Het is echter altijd raadzaam om uw behandelaar op de hoogte te stellen van eventuele huidproblemen of gevoeligheid voordat u de behandeling ondergaat.

Kan ik deze behandeling thuis zelf uitvoeren?

Het wordt sterk aanbevolen om SkinPen / Microneedling alleen door een getrainde professional te laten uitvoeren. Hoewel er thuisapparaten beschikbaar zijn, brengen ze risico’s met zich mee, zoals infectie of schade aan de huid, als ze niet correct worden gebruikt. Een gekwalificeerde behandelaar kan de procedure veilig en effectief uitvoeren met behulp van steriele technieken en ervaring.

Wie komt er mogelijk niet in aanmerking voor een SkiPpen / Microneedling-behandeling?

SkinPen / Microneedling is over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Er zijn echter enkele situaties waarin de behandeling mogelijk niet geschikt is. Mensen met actieve infecties, ernstige acne, eczeem of andere huidontstekingen, bloedingsstoornissen, actieve koortsblaasjes, zwangerschap of borstvoeding worden meestal geadviseerd om de behandeling uit te stellen. Het is het beste om uw medische geschiedenis en eventuele onderliggende aandoeningen te bespreken met uw behandelaar voordat u de behandeling ondergaat.

Maak een afspraak!

 

Kerkstraat 17, 5056 AA Berkel-Enschot

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven

0887878822

info@thetreatmentbar.nl