Mesoestetic peeling & microneedling behandeling

Mesoéclat anti-age peeling

The best in the business

Voordelen

  • Vermindert tekenen van vermoeidheid
  • Stevigere en gehydrateerde huid
  • bevorderen van de dermale verdikking
  • Vermindert fijne lijnen en rimpels
  • Geschikt voor (acne) Littekens
  • Egalisatie van de huidteint
  • Vermindering van zonschade en pigmentvlekken
  • Verbetering van de huidstructuur 
  • Declaraties zorgverzekering mogelijk

  Losse Mesoéclat anti-age peeling treatment €130,00

  Mesoéclat anti-age treatment in kuurverband LENTE ACTIE van €650,00 voor €550,00

  Losse Mesoéclat anti-age peeling treatment + microneedling & Crystal Fiber mask €245,00

  Mesoéclat anti-age treatment + microneedling in kuurverband LENTE ACTIE van €915,00 voor €800,00

  de LENTE ACTIE loopt tot eind april

  Mesoéclat peeling mesoestetic microneedling tilburg huidverbetering

  Quote

  “Pssst… beauty miracles don’t exist, beauty secrets do!”

  HET EFFECT VAN EEN MesoÉclat BEHANDELING

  Huidveroudering is een proces van huidafbraak dat optreedt als gevolg van blootstelling aan omgevingsfactoren en levensstijl. Huidcellen raken beschadigt en verstoort, waardoor de soepelheid en afweerfunctie van de huid afneemt.

  Met de Mesoéclat anti-age treatment wordt de afweerfunctie en de celvernieuwing bevorderd, waardoor de huid de benodigde aspecten krijgt voor optimale weerstand en hydratatie. Dit resulteert in huidverbetering en huidverjonging die doorwerkt tot wel 6 maanden na je laatste treatment.

  Tijdens de Mesoéclat anti-age peeling treatment wordt de mesoeclat-oplossing, bestaande uit salicylzuur en azelaïnezuur, aangebracht. Deze oplossing werkt peelend, stimuleert celvernieuwing en reduceert huidoneffenheden, zoals puistjes.

  Vervolgens wordt het krachtige Mesoéclat anti-age ampul aangebracht. Dit ampul bevat een combinatie van organisch silicium, chondroïtinesulfaat, L-carnitine en liponzuur. Deze oplossing boordevol anti-oxidanten werkt intensief regeneratief op de elastine- en collageenvezels én bevordert hydratatie. De huid wordt teruggebracht in een gebalanceerde staat. 

  Voor meer informatie over de Mesoéclat anti-age treatment en microneedling met de Mesoestetic MPen, ben je van harte welkom in onze huidkliniek in Tilburg centrum.

   

  MAXIMAAL RESULTAAT

  Combineer de Mesoéclat anti-age treatment + microneedling met de MPen en ervaar de dermo-epidermale bio stimulatie. Microneedling met de Mpen bevordert het natuurlijke herstelproces van de huid, vermindert zichtbaar het verouderingsproces en promoot de absorptie van huidproducten.

  De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en kan 365 dagen jaar worden uitgevoerd. Een kuurverband van 5 behandelingen wordt geadviseerd, zodat een maximaal resultaat behaald kan worden.

  Wat houdt de de Mesoéclat anti-age treatment in? (+ Microneedling met de Mpen)

  Fase l: voorbereiding van de huid door middel van ontsmetting, intensieve reiniging en het beschermen van de gevoelige zones.

  Fase II: het aanbrengen van de Mesoéclat anti-age peeling om de regeneratie van de huid te stimuleren.

  Fase III: het aanbrengen van het Mesoéclat anti-age ampul. Tijdens de Mesoéclat anti-age peeling treatment wordt het ampul ingemasserd. Tijdens de Mesoéclat anti-age peeling treatment + microneedling, wordt het ampul in geneedled. 

  Fase IV: na de microneedling met de Mesoestetic Mpen wordt het steriele en stimulerende hydravital mask crystal fiber mask aangebracht.

  Fase V: de behandeling wordt afgesloten met een beschermende post-procedure crème en een geschikte zonnebescherming. 

  RECENSIE

  Sinds 2 jaar kom ik nu bij Valérie, en elke behandeling ligt de lat steeds hoger. Ze geeft altijd super uitleg over de producten die ze gebruikt en wat de werking ervan is.

  Emma, klant TheTreatmentBar

  Veelgestelde vragen over Mesoéclat anti-age treatment

  Is een Mesoéclat anti-age treatment de beste behandeling voor mij?

  De Mesoestetic Mesoéclat anti-age treatment is voor alle huidtypen geschikt en inzetbaar voor meerdere huidindicaties dan alleen anti-aging. Met de Mesoéclat-oplossing en het krachtige ampul zijn, naast de klassieke tekenen van huidveroudering, ook pigmentvlekken, littekens, restacne, doffe ruwe huidstructuren en gedehydrateerde huidindicaties te verbeteren.

  Wat is een Mesoéclat anti-aging treatment + MPen/ Microneedling behandeling?

  De behandeling is een cosmetische peeling in combinatie met en procedure waarbij kleine naaldjes in de huid worden gebruikt om microkanalen te creëren. Dit stimuleert de natuurlijke collageenproductie en helpt bij het verbeteren van de textuur, stevigheid en algehele conditie van de huid.

  Is een Mesoéclat anti-age treatment + MPen / Microneedling behandeling pijnlijk?

  Over het algemeen wordt een Mesoéclat anti-age treatment + Mpen/ Microneedling-behandeling goed verdragen en veroorzaakt het minimale ongemak. Het is een cosmetische procedure waarbij de huid voor geringe tijd een beetje rood, gevoelig en licht gezwollen kan zijn, desondanks zal dit snel afnemen.

  Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

  Het aantal benodigde behandelingen en de behandelcombinatie varieert per persoon en hangt af van het gewenste resultaat. Voor algemene huidverbetering worden meestal tussen de 3 tot 5 behandelingen aanbevolen. Bij afname van een kuurverband zitten 5 behandelingen inbegrepen tegen een gereduceerde prijs.

  Zijn er bijwerkingen na een Mesoéclat anti-age treatment + MPen / Microneedling behandeling?

  Direct na de behandeling kan de huid roodheid vertonen, vergelijkbaar met een milde zonnebrand. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een dag. In zeldzame gevallen kan de huid ook licht gezwollen zijn. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de behandelaar te volgen om complicaties te voorkomen.

  Hoe lang duurt het voordat de resultaten zichtbaar zijn?

  De resultaten van de Mesoéclat anti-age treatment zijn direct zichtbaar. Het duurt meestal enkele dagen om het optimale resultaat te zien van de peeling. 

  Het duurt enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten van de MPen / Microneedling treatment kuur zichtbaar worden. Dit komt doordat collageenopbouw tijd nodig heeft. Naarmate de nieuwe collageenproductie vordert, zal de huid er steviger, gladder en stralender uitzien.

  Kan ik een Mesoéclat anti-age treatment + Mpen / Microneedling behandeling ondergaan als ik een gevoelige huid heb?

  Ja, een Mesoéclat anti-age treatment + Mpen / Microneedling kan over het algemeen veilig worden uitgevoerd, zelfs bij mensen met een gevoelige huid. De behandeling kan worden aangepast aan uw specifieke huidtype en gevoeligheid om ongemak te minimaliseren. Het is echter altijd raadzaam om uw behandelaar op de hoogte te stellen van eventuele huidproblemen of gevoeligheid voordat u de behandeling ondergaat.

  Wie komt er mogelijk niet in aanmerking voor een Mesoéclat anti-age treatment + Mpen / Microneedling behandeling?

  Mesoéclat anti-age treatment + Mpen / Microneedling is over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Er zijn echter enkele situaties waarin de behandeling mogelijk niet geschikt is. Mensen met actieve infecties, ernstige acne, eczeem of andere huidontstekingen, bloedingsstoornissen, actieve koortsblaasjes, zwangerschap of borstvoeding worden meestal geadviseerd om de behandeling uit te stellen. Het is het beste om uw medische geschiedenis en eventuele onderliggende aandoeningen te bespreken met uw behandelaar voordat u de behandeling ondergaat.

  Maak een afspraak!

   

  Sint Josephstraat 104, 5017 GK Tilburg

  Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven
  06-40169230
  info@thetreatmentbar.nl

  Huidverbetering -  SkinPen Microneedling - Permanente Make-up  - Wimperlifting