cryopen

Cryopen behandeling

CryoPen 

Behandelmogelijkheden

  • Wratjes 
  • Pigmentvlekken
  • Fibromen, ook wel steelwratjes genoemd
  • Ouderdomswratjes 

Quote

“Beauty is being comfortable and confident in your own skin.”

Éen of aantal plekken

0 tot 15 min. €100,00

  • De CryoPen bevriest het weefsel met -89 graden. Door de bevriezing sterft het weefsel binnen een aantal weken af, waardoor er op natuurlijke wijze gezond weefsel op de plaatst komt. De CryoPen werkt op de milimeter nauwkeurig, veel beter dan andere stikstof apparaten zodat nieuwe huidbeschadigingen worden voorkomen. Bovendien gaat de CryoPen veel dieper dan traditionele stikstofbehandelingen. Hiermee kunnen we verschillende plekken effectiever behandelen, waardoor we een veel mooier resultaat kunnen behalen. 

Veel plekken verwijderen

15 min. + €200,00

  • Tijdens de behandelingen bevriezen we de huid voor een aantal seconden. Na de behandeling voelt de huid licht tintelig en na een paar dagen ontstaat er een korstje op de huid of een donkere plek. Veelal is er maar 1 behandeling nodig om het gewenste resultaat te behandelen. Dit kan bij iedere client verschillen. 

RECENSIE

” Al heel lang last van een wratje onder mijn voet die niet weg wilde gaan. Meerdere behandelingen elders gehad maar dit werkte helaas allemaal niet. Bij TheTreatmentbar 1 behandeling met de CryoPen gehad en na 4 weken was het plekje weg!!

Evi, klant TheTreatmentBar

Maak een afspraak!

 

 

Sint Josephstraat 104, 5017 GK Tilburg

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven
06-40169230
info@thetreatmentbar.nl

Cosmetische Huidverbetering -  SkinPen Microneedling - Permanente Make-up  - Wimperlifting

 - Medische Huidverbetering