cryopen

Cryopen behandeling

CryoPen 

Behandelmogelijkheden

  • Wratjes 
  • Pigmentvlekken
  • Fibromen, ook wel steelwratjes genoemd
  • Ouderdomswratjes 
  • Keratoacanthoom

Quote

“Beauty is being comfortable and confident in your own skin.”

Éen of aantal plekken

0 tot 15 min. €100,00

  • De CryoPen bevriest het weefsel met -89 graden. Door de bevriezing sterft het weefsel binnen een aantal weken af, waardoor er op natuurlijke wijze gezond weefsel op de plaatst komt. De CryoPen werkt op de milimeter nauwkeurig, veel beter dan andere stikstof apparaten zodat nieuwe huidbeschadigingen worden voorkomen. Bovendien gaat de CryoPen veel dieper dan traditionele stikstofbehandelingen. Hiermee kunnen we verschillende plekken effectiever behandelen, waardoor we een veel mooier resultaat kunnen behalen. 

Veel plekken verwijderen

15 min. + €200,00

  • Tijdens de behandelingen bevriezen we de huid voor een aantal seconden. Na de behandeling voelt de huid licht tintelig en na een paar dagen ontstaat er een korstje op de huid of een donkere plek. Veelal is er maar 1 behandeling nodig om het gewenste resultaat te behandelen. Dit kan bij iedere client verschillen. 

RECENSIE

” Al heel lang last van een wratje onder mijn voet die niet weg wilde gaan. Meerdere behandelingen elders gehad maar dit werkte helaas allemaal niet. Bij TheTreatmentbar 1 behandeling met de CryoPen gehad en na 4 weken was het plekje weg!!

Evi, klant TheTreatmentBar

Uitstekend
Gebaseerd op 101 recensies
Shamara
Shamara
2023-09-30
Echt super!
Anouk Pechtold
Anouk Pechtold
2023-09-20
6 skinpen behandelingen gehad voor littekens bij Valerie. Ze werkt zeer professioneel, weet precies wat ze doet, legt alles goed uit en geeft duidelijke uitleg. Daarnaast is het altijd gezellig en is ze erg betrokken bij het hele proces. De resultaten van de behandelingen zijn beter dan verwacht. Niet alleen de littekens maar ook de fijne lijntjes zijn aanzienlijk verminderd. Al bij al dus echt een aanrader!
Yvonne van der Horst
Yvonne van der Horst
2023-09-20
Valerie is een professionele huidspecialist. Ze denkt altijd met je mee, geeft je het beste advies en op maat gemaakt naar huidtype maar ook naar portemonnee.. Sinds ik haar producten van ZO Skin gebruik is mijn huid heel er verandert, mijn huid straalt en glanst weer. Ze maakt altijd tijd voor je want ook mijn dochtertje van 6 heeft ze geholpen met haar voetje. Heel belangrijk voor mij persoonlijk en mijn dochtertje, is dat ze je altijd op je gemak laat voelen met haar mooie innerlijke uitstraling, haar lieve, open, spontane karakter. 1 woord, een top meid in specialisme en karakter.. 🤍
Nicolle Haen
Nicolle Haen
2023-09-13
Ik kom hier heel graag! Valerie is een lieve en spontane meid en zal altijd meedenken in jouw wensen en verwachtingen. De laatste maanden ben ik begonnen met het reinigen van mijn huid met producten uit haar salon en het resultaat verbaasd me nog altijd iedere dag! Super blij met haar!
Percy Vos
Percy Vos
2023-09-13
Ik ben altijd enorm tevreden over het verven van mijn wenkbrauwen en over de wimperlift. Ik kwam met enorme afgebroken wimpers en nu heb ik weer mijn lange wimpers terug! Ik ben erg tevreden met Valerie😃
Laura h
Laura h
2023-09-13
Ik ben 1,5 jaar geleden bij Valérie begonnen met de behandelingen en producten van ZO Skin Health en mijn huid is echt verbeterd. Direct na de behandeling zie je resultaat en ik krijg veel complimenten over hoe mooi mijn huid is! Super tevreden.
vinijboer
vinijboer
2023-09-11
Ik ben nu al voor de vierde keer voor een wimperlift en wenkbrauw epileren + verven geweest. En ik kom er altijd super tevreden vandaan. Valerie werkt secuur en professioneel. En het is ook altijd erg gezellig om met haar te kletsen. Ze is echt oprecht geïnteresseerd in je. Ik ben hiervoor bij andere salons geweest. Maar the treatment bar is toch echt wel mijn favoriet. Ik zou het iedereen aanraden!
emma karel
emma karel
2023-09-07
Sinds 2 jaar kom ik nu bij Valerie, en elke behandeling ligt de lat steeds hoger. Ze geeft altijd super uitleg over de producten die ze gebruikt en wat de werking ervan is. Ook de producten van ZO skin werken erg goed, ik heb sindsdien nagenoeg geen roodheid en puistjes meer. Valerie ziet precies wat je huid nodig heeft, echt een aanrader!
Bernice Baans
Bernice Baans
2023-09-07
Ik kom nu alweer een paar jaar bij Valerie en dat bevalt super goed. Ze is mega lief en wil altijd het beste advies geven. Ze zoekt ook alles voor je uit wat het beste bij je huid aansluit. Ook tijdens mijn zwangerschap wat dan wel en niet kon. Ik gebruik alle producten van ZO en dat is echt een verademing. Tussendoor toch weer wat anders gebruikt en toen kreeg ik gelijk reactie op mijn huid. Hierdoor gelijk weer terug gegaan naar ZO. De behandelingen die ze geeft zijn ook super. Heel relaxt, geeft overal uitleg over wat de werkzame stoffen zijn en waar het voor dient. Laatst de skinpen gehad en dat is een beetje pijnlijk maar het resultaat is erg mooi. Ik vond de stimulator peel en dermaplanning helemaal geweldig. Je huid is super lang heel zacht en heeft een mooie glow. Ik had ook een litteken in mn gezicht en dat is ook vervaagd. Al met al een mega aanrader!
Marloes Van Klaarwater
Marloes Van Klaarwater
2023-08-26
De afgelopen jaren trakteer ik mezelf steeds vaker op een behandeling van the treatmentbar en ik zie dat Valèrie de lat steeds hoger legt. Perfectie is bij haar de standaard en het lukt haar dan ook altijd om mooi resultaat te boeken. Afgelopen keren heeft ze gewerkt met de SkinPen. Valèrie doet dit zo zorgvuldig en beheerst alle kennis Mijn huid is sinds ik bij haar kom vrij van oneffenheden. Ze rund supergoed schoonheidssalon met mooie producten. Ik raad dit iedereen aan!

Veelgestelde vragen over De CryoPen

Wat is de CryoPen en hoe werkt het?

De CryoPen is een geavanceerd medisch hulpmiddel dat gebruikmaakt van cryotherapie, een methode waarbij koude temperaturen (-89 graden Celsius) worden gebruikt om ongewenst weefsel te behandelen. Het apparaat levert gecontroleerde bevriezing aan het te behandelen gebied, waardoor de cellen beschadigd raken en afsterven. Dit maakt het ideaal voor het verwijderen van wratten, ouderdomsvlekken, fibromen en andere huidoneffenheden.

Is de behandeling met de CryoPen veilig?

Ja, de behandeling met de CryoPen is over het algemeen veilig. Het apparaat is ontworpen met de nieuwste technologieën en wordt vaak gebruikt door medische professionals. Het minimaliseert schade aan omliggend weefsel, waardoor het risico op littekens wordt verminderd. Houd er echter rekening mee dat de veiligheid ook afhangt van de juiste toepassing en de ervaring van de behandelaar.

Doet de behandeling pijn?

De meeste patiënten ervaren slechts milde ongemakken tijdens de behandeling. U kunt een kortdurend brandend gevoel of een tintelende sensatie ervaren wanneer de kou wordt toegepast. Dit ongemak verdwijnt meestal snel na de behandeling.

Hoe lang duurt een behandelsessie?

De duur van een behandelsessie met de CryoPen varieert afhankelijk van het te behandelen gebied en het type huidprobleem. Over het algemeen duurt een sessie echter meestal niet langer dan enkele minuten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van het type huidprobleem en de individuele respons van de patiënt. Sommige kleine huidoneffenheden kunnen met één behandeling worden verwijderd, terwijl andere grotere of diepere laesies mogelijk meerdere sessies vereisen. Uw behandelaar zal u hierover adviseren.

Is er sprake van hersteltijd na de behandeling?

U kunt enige roodheid, zwelling of een blaar krijgen direct na de behandeling, maar dit zou snel moeten verdwijnen. U kunt uw normale activiteiten meestal direct na de behandeling hervatten.

Zijn er bijwerkingen?

Milde bijwerkingen, zoals tijdelijke roodheid, zwelling, korstvorming en verkleuring van de huid, kunnen optreden na een behandeling. Deze bijwerkingen zijn meestal van voorbijgaande aard en verdwijnen vanzelf. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam, maar als u zich zorgen maakt, neem dan contact op met uw behandelaar.

Is de CryoPen geschikt voor iedereen?

De CryoPen is over het algemeen geschikt voor veel huidtypen. Het is echter belangrijk om een consult te hebben met een gekwalificeerde professional voordat u de behandeling ondergaat, zodat uw specifieke situatie kan worden beoordeeld.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een CryoPen-behandeling?

Om een afspraak te maken voor een CryoPen-behandeling, neemt u contact op met een erkende medische professional of een kliniek die gespecialiseerd is in dermatologie of cosmetische behandelingen. Zij kunnen u voorzien van de benodigde informatie en een afspraak plannen.

Zijn de resultaten permanent?

In veel gevallen zijn de resultaten van de CryoPen-behandeling permanent. Nadat de beschadigde cellen zijn afgestorven en zijn afgestoten, zou het behandelde gebied glad en vernieuwd moeten zijn. Houd er echter rekening mee dat nieuwe huidproblemen in de toekomst kunnen ontstaan.

Maak een afspraak!

 

Kerkstraat 17, 5056 AA Berkel-Enschot

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven

0887878822

info@thetreatmentbar.nl