WIMPERLIFTING TILBURG THETREATMENTBAR

Wimperlifting

LASH VOLUME LIFT

Wimperlifting

 • Optisch langere wimpers
 • Meer volume
 • Geen mascara meer nodig
 • Blijft 4 tot 6 weken zitten
 • Niet schadelijk
 • Ogen lijken groter en sprekender
 • Geen wimperkruller meer nodig

Incl. verven €68,50
Excl. verven €63,50

Incl. verven + epileren €78,50
Excl. verven + epileren €73,50

Incl. verven + verven wenkbrauwen + epileren €88,50

Excl. verven + verven wenkbrauwen + epileren €85,50

wimperlifting-tilburg-the-treatmentbar-2

Quote

Set your goals high, but your lashes higher.”

HET EFFECT

Natuurlijke, lange en volle wimpers. Wie wil dit nou niet? Bij een wimperlift draait het om de eigen wimpers, die met behulp van siliconenpads worden gelift. Op de wimpers wordt er 3 keer een serum aangebracht en eventueel een tint om de wimpers donkerder te maken waardoor je een mascara effect krijgt. Hierdoor worden ze niet langer, maar líjken ze dat wel.

Kortom: voortaan heb je geen wimperextensions of een wimperkruller meer nodig voor een eyecatching blik. 

  MAXIMAAL RESULTAAT

  Wil je de wimpers helemaal een boost geven? Gebruik dan nu ons wimperserum van Nanolash. Dit serum stimuleert de groei, werkt verzorgend en voorkomt het verlies van wimpers. Het serum veroorzaakt geen droogheid, rode ogen of jeuk. 

  RECENSIE

  “Niet alleen kundig en goed resultaat dat bij mij 6-8 weken zichtbaar blijft, maar ook een nette werkwijze en mensgericht.

  Malon, klant TheTreatmentBar

  Uitstekend
  Gebaseerd op 101 recensies
  Shamara
  Shamara
  2023-09-30
  Echt super!
  Anouk Pechtold
  Anouk Pechtold
  2023-09-20
  6 skinpen behandelingen gehad voor littekens bij Valerie. Ze werkt zeer professioneel, weet precies wat ze doet, legt alles goed uit en geeft duidelijke uitleg. Daarnaast is het altijd gezellig en is ze erg betrokken bij het hele proces. De resultaten van de behandelingen zijn beter dan verwacht. Niet alleen de littekens maar ook de fijne lijntjes zijn aanzienlijk verminderd. Al bij al dus echt een aanrader!
  Yvonne van der Horst
  Yvonne van der Horst
  2023-09-20
  Valerie is een professionele huidspecialist. Ze denkt altijd met je mee, geeft je het beste advies en op maat gemaakt naar huidtype maar ook naar portemonnee.. Sinds ik haar producten van ZO Skin gebruik is mijn huid heel er verandert, mijn huid straalt en glanst weer. Ze maakt altijd tijd voor je want ook mijn dochtertje van 6 heeft ze geholpen met haar voetje. Heel belangrijk voor mij persoonlijk en mijn dochtertje, is dat ze je altijd op je gemak laat voelen met haar mooie innerlijke uitstraling, haar lieve, open, spontane karakter. 1 woord, een top meid in specialisme en karakter.. 🤍
  Nicolle Haen
  Nicolle Haen
  2023-09-13
  Ik kom hier heel graag! Valerie is een lieve en spontane meid en zal altijd meedenken in jouw wensen en verwachtingen. De laatste maanden ben ik begonnen met het reinigen van mijn huid met producten uit haar salon en het resultaat verbaasd me nog altijd iedere dag! Super blij met haar!
  Percy Vos
  Percy Vos
  2023-09-13
  Ik ben altijd enorm tevreden over het verven van mijn wenkbrauwen en over de wimperlift. Ik kwam met enorme afgebroken wimpers en nu heb ik weer mijn lange wimpers terug! Ik ben erg tevreden met Valerie😃
  Laura h
  Laura h
  2023-09-13
  Ik ben 1,5 jaar geleden bij Valérie begonnen met de behandelingen en producten van ZO Skin Health en mijn huid is echt verbeterd. Direct na de behandeling zie je resultaat en ik krijg veel complimenten over hoe mooi mijn huid is! Super tevreden.
  vinijboer
  vinijboer
  2023-09-11
  Ik ben nu al voor de vierde keer voor een wimperlift en wenkbrauw epileren + verven geweest. En ik kom er altijd super tevreden vandaan. Valerie werkt secuur en professioneel. En het is ook altijd erg gezellig om met haar te kletsen. Ze is echt oprecht geïnteresseerd in je. Ik ben hiervoor bij andere salons geweest. Maar the treatment bar is toch echt wel mijn favoriet. Ik zou het iedereen aanraden!
  emma karel
  emma karel
  2023-09-07
  Sinds 2 jaar kom ik nu bij Valerie, en elke behandeling ligt de lat steeds hoger. Ze geeft altijd super uitleg over de producten die ze gebruikt en wat de werking ervan is. Ook de producten van ZO skin werken erg goed, ik heb sindsdien nagenoeg geen roodheid en puistjes meer. Valerie ziet precies wat je huid nodig heeft, echt een aanrader!
  Bernice Baans
  Bernice Baans
  2023-09-07
  Ik kom nu alweer een paar jaar bij Valerie en dat bevalt super goed. Ze is mega lief en wil altijd het beste advies geven. Ze zoekt ook alles voor je uit wat het beste bij je huid aansluit. Ook tijdens mijn zwangerschap wat dan wel en niet kon. Ik gebruik alle producten van ZO en dat is echt een verademing. Tussendoor toch weer wat anders gebruikt en toen kreeg ik gelijk reactie op mijn huid. Hierdoor gelijk weer terug gegaan naar ZO. De behandelingen die ze geeft zijn ook super. Heel relaxt, geeft overal uitleg over wat de werkzame stoffen zijn en waar het voor dient. Laatst de skinpen gehad en dat is een beetje pijnlijk maar het resultaat is erg mooi. Ik vond de stimulator peel en dermaplanning helemaal geweldig. Je huid is super lang heel zacht en heeft een mooie glow. Ik had ook een litteken in mn gezicht en dat is ook vervaagd. Al met al een mega aanrader!
  Marloes Van Klaarwater
  Marloes Van Klaarwater
  2023-08-26
  De afgelopen jaren trakteer ik mezelf steeds vaker op een behandeling van the treatmentbar en ik zie dat Valèrie de lat steeds hoger legt. Perfectie is bij haar de standaard en het lukt haar dan ook altijd om mooi resultaat te boeken. Afgelopen keren heeft ze gewerkt met de SkinPen. Valèrie doet dit zo zorgvuldig en beheerst alle kennis Mijn huid is sinds ik bij haar kom vrij van oneffenheden. Ze rund supergoed schoonheidssalon met mooie producten. Ik raad dit iedereen aan!

  THETREATMENTBAR

  Onze resultaten

  Veelgestelde vragen

  Wat houdt een wimperlift behandeling in?

  Een wimperlift behandeling is een semi-permanente behandeling om natuurlijke wimpers te krullen en liften, waardoor ze er langer en voller uitzien zonder het gebruik van wimperextensions.

  Hoe lang duurt deze behandeling?

  De duur van een wimperlifting behandeling varieert meestal tussen de 45 minuten en 1 uur, afhankelijk van het gewenste resultaat en de conditie van de wimpers.

  Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

  Het resultaat van een wimperlifting kan gemiddeld 6 tot 8 weken zichtbaar blijven. Dit varieert echter per persoon, omdat de groeicyclus van wimpers verschilt.

  Doet het pijn?

  Nee, een wimperlifting hoort geen pijn te doen. Sommige mensen kunnen een licht trekkerig gevoel ervaren tijdens de behandeling, maar over het algemeen is het comfortabel en ontspannend.

  Kan ik mascara gebruiken na deze behandeling?

  Ja, na een wimperlifting kunt u mascara gebruiken. Het gebruik van mascara kan het effect van de wimperlifting versterken en de wimpers nog meer laten opvallen.

  Kan ik mijn wimpers nog krullen met een wimperkrultang na deze behadhandeling?

  Het is over het algemeen niet nodig om een wimperkrultang te gebruiken na een wimperlifting, omdat de wimpers al mooi gekruld zijn. Het gebruik van een wimperkrultang kan de wimpers beschadigen en het resultaat van de wimperlifting verminderen.

  Kan ik mijn wimpers verven na een wimperlift behandeling?

  Ja, u kunt uw wimpers verven na een wimperlifting. Het verven van de wimpers kan het resultaat nog verder verbeteren door de kleurintensiteit te vergroten.

  Is deze behandeling schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

  Nee, een wimperlifting mag geen schade veroorzaken aan uw natuurlijke wimpers, op voorwaarde dat het wordt uitgevoerd door een professionele en ervaren wimperstylist. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de stylist te volgen om de gezondheid van uw wimpers te behouden.

  Kan ik deze behandeling krijgen als ik contactlenzen draag?

  Ja, u kunt een wimperlifting krijgen terwijl u contactlenzen draagt. Het is echter noodzakelijk om uw contactlenzen vóór de behandeling uit te doen, omdat u uw ogen gesloten houdt tijdens de procedure.

  Is deze behandeling geschikt voor iedereen?

  In het algemeen is een wimperlifting geschikt voor de meeste mensen. Het kan echter worden afgeraden bij mensen met bepaalde oogaandoeningen, allergieën of infecties. Het is raadzaam om voorafgaand aan de behandeling uw wimperstylist te raad te vragen.

  Maak een afspraak!

   

  Sint Josephstraat 104, 5017 GK Tilburg

  Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven
  06-40169230
  info@thetreatmentbar.nl

  Huidverbetering -  SkinPen Microneedling - Permanente Make-up  - Wimperlifting