Prx t33

Skinbooster

No needle skinbooster

Voordelen

  • Collageen en elastine aanmaak
  • Meteen resultaat na behandeling
  • TCA zonder vervelling
  • Onmiddellijk lifting effect
  • Verhelderd de huid
  • Kan in de zomermaanden
  • Geschikt voor alle huidtypen

PRX-T33 + Dermaplanning kuur €106,95

PRX-T33 + Dermaplanning losse behandeling €125,95

PRX-T33 + SkinPen kuur €245,00

 

Blonde dame met witte tanden

Quote

“Do what makes your skin shine.”

Het effect

De PRX-T33 is een skinbooster zonder naald en een revolutie als het gaat om het verbeteren van de huid. Deze TCA hersteld de verloren uitstraling, huidtoon en elasticiteit. Dit komt door dat de TCA met de H202 de huidbarrière passeren en bereiken zo verschillende dieptes in de huid waar het de fibroblasten gaan stimuleren. De fibroblasten maken het collageen aan wat belangrijk is voor de stevigheid van de huid. De dermaplanning verwijdert de dode huidcellen en donshaar (vellushaar) waardoor de PRX-T33 dieper in de huid dringt en producten beter worden opgenomen. Het resultaat is direct zichtbaar.

Maximaal resultaat

Na gemiddeld vier behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid.  Deze wordt steviger en gaat er stralender uit zien. Na de behandeling ontvang je producten voor het effect van de thuisbehandeling te verlengen en zorgen voor meer resultaat. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. De PRX-T33 kan worden gecombineerd met de SkinPen en hiermee wordt de PRX-T33 in de huid gesluisd voor meer resultaat. Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden, het gezicht, de hals en decolleté. 

no needle skin booster

TheTreatmentBar

RECENSIE

“Mijn huid heeft na de PRX T33 een ontzettend mooie glow en de structuur is na 2 behandelingen al veel gladder. Zelfs de fijne lijntjes onder mijn ogen beginnen nu minder te worden.

Karin, klant TheTreatmentBar

Uitstekend
Gebaseerd op 101 recensies
Shamara
Shamara
2023-09-30
Echt super!
Anouk Pechtold
Anouk Pechtold
2023-09-20
6 skinpen behandelingen gehad voor littekens bij Valerie. Ze werkt zeer professioneel, weet precies wat ze doet, legt alles goed uit en geeft duidelijke uitleg. Daarnaast is het altijd gezellig en is ze erg betrokken bij het hele proces. De resultaten van de behandelingen zijn beter dan verwacht. Niet alleen de littekens maar ook de fijne lijntjes zijn aanzienlijk verminderd. Al bij al dus echt een aanrader!
Yvonne van der Horst
Yvonne van der Horst
2023-09-20
Valerie is een professionele huidspecialist. Ze denkt altijd met je mee, geeft je het beste advies en op maat gemaakt naar huidtype maar ook naar portemonnee.. Sinds ik haar producten van ZO Skin gebruik is mijn huid heel er verandert, mijn huid straalt en glanst weer. Ze maakt altijd tijd voor je want ook mijn dochtertje van 6 heeft ze geholpen met haar voetje. Heel belangrijk voor mij persoonlijk en mijn dochtertje, is dat ze je altijd op je gemak laat voelen met haar mooie innerlijke uitstraling, haar lieve, open, spontane karakter. 1 woord, een top meid in specialisme en karakter.. 🤍
Nicolle Haen
Nicolle Haen
2023-09-13
Ik kom hier heel graag! Valerie is een lieve en spontane meid en zal altijd meedenken in jouw wensen en verwachtingen. De laatste maanden ben ik begonnen met het reinigen van mijn huid met producten uit haar salon en het resultaat verbaasd me nog altijd iedere dag! Super blij met haar!
Percy Vos
Percy Vos
2023-09-13
Ik ben altijd enorm tevreden over het verven van mijn wenkbrauwen en over de wimperlift. Ik kwam met enorme afgebroken wimpers en nu heb ik weer mijn lange wimpers terug! Ik ben erg tevreden met Valerie😃
Laura h
Laura h
2023-09-13
Ik ben 1,5 jaar geleden bij Valérie begonnen met de behandelingen en producten van ZO Skin Health en mijn huid is echt verbeterd. Direct na de behandeling zie je resultaat en ik krijg veel complimenten over hoe mooi mijn huid is! Super tevreden.
vinijboer
vinijboer
2023-09-11
Ik ben nu al voor de vierde keer voor een wimperlift en wenkbrauw epileren + verven geweest. En ik kom er altijd super tevreden vandaan. Valerie werkt secuur en professioneel. En het is ook altijd erg gezellig om met haar te kletsen. Ze is echt oprecht geïnteresseerd in je. Ik ben hiervoor bij andere salons geweest. Maar the treatment bar is toch echt wel mijn favoriet. Ik zou het iedereen aanraden!
emma karel
emma karel
2023-09-07
Sinds 2 jaar kom ik nu bij Valerie, en elke behandeling ligt de lat steeds hoger. Ze geeft altijd super uitleg over de producten die ze gebruikt en wat de werking ervan is. Ook de producten van ZO skin werken erg goed, ik heb sindsdien nagenoeg geen roodheid en puistjes meer. Valerie ziet precies wat je huid nodig heeft, echt een aanrader!
Bernice Baans
Bernice Baans
2023-09-07
Ik kom nu alweer een paar jaar bij Valerie en dat bevalt super goed. Ze is mega lief en wil altijd het beste advies geven. Ze zoekt ook alles voor je uit wat het beste bij je huid aansluit. Ook tijdens mijn zwangerschap wat dan wel en niet kon. Ik gebruik alle producten van ZO en dat is echt een verademing. Tussendoor toch weer wat anders gebruikt en toen kreeg ik gelijk reactie op mijn huid. Hierdoor gelijk weer terug gegaan naar ZO. De behandelingen die ze geeft zijn ook super. Heel relaxt, geeft overal uitleg over wat de werkzame stoffen zijn en waar het voor dient. Laatst de skinpen gehad en dat is een beetje pijnlijk maar het resultaat is erg mooi. Ik vond de stimulator peel en dermaplanning helemaal geweldig. Je huid is super lang heel zacht en heeft een mooie glow. Ik had ook een litteken in mn gezicht en dat is ook vervaagd. Al met al een mega aanrader!
Marloes Van Klaarwater
Marloes Van Klaarwater
2023-08-26
De afgelopen jaren trakteer ik mezelf steeds vaker op een behandeling van the treatmentbar en ik zie dat Valèrie de lat steeds hoger legt. Perfectie is bij haar de standaard en het lukt haar dan ook altijd om mooi resultaat te boeken. Afgelopen keren heeft ze gewerkt met de SkinPen. Valèrie doet dit zo zorgvuldig en beheerst alle kennis Mijn huid is sinds ik bij haar kom vrij van oneffenheden. Ze rund supergoed schoonheidssalon met mooie producten. Ik raad dit iedereen aan!

Veelgestelde vragen over PRX-T33

Wat is de PRX-T33 behandeling?

De PRX-T33 behandeling is een niet-invasieve cosmetische procedure die ontworpen is om de huid te verjongen en te verbeteren. De bovenste laag met dode huidcellen en donshaar (vellushaar) worden verwijdert om de huid gladder te maken en de mix van ingrediënten op te nemen. De ingrediënten van de PRX-T33 bestaat onder andere uit: trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide, om de huidtextuur te verbeteren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de algehele huidskleur en -toon te verbeteren.

Hoe werkt de PRX-T33 behandeling?

De PRX-T33 behandeling hydrateert de huid van binnen en tegelijkertijd gaat het de diepere huidlagen stimuleren zonder de bovenste laag te beschadigen. Dit stimuleert de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid, zoals collageen- en elastineproductie, waardoor de huid steviger, gladder en jonger lijkt.

Voor welke huidproblemen is de PRX-T33 behandeling geschikt?

De PRX-T33 behandeling is geschikt voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en -toon en het algemeen verjongen van de huid. Het kan op het gezicht en andere delen van het lichaam worden toegepast.

Is de behandeling pijnlijk?

Over het algemeen is de PRX-T33 behandeling niet erg pijnlijk. Patiënten kunnen een prikkelend gevoel ervaren, vergelijkbaar met een warmtegevoel. De meeste mensen vinden de procedure goed te verdragen.

Hoe lang duurt een behandelsessie?

Een enkele PRX-T33 behandelsessie duurt meestal ongeveer 30 minuten tot een 45 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke behoeften van de patiënt.

Hoeveel behandelsessies zijn er nodig?

Na slechts een behandeling ziet de huid er al steviger en stralender uit. Voor een optimaal resultaat worden meerdere sessies aanbevolen. Het aantal benodigde behandelsessies kan variëren van 4 tot 5 behandelingen, afhankelijk van het individu en de gewenste resultaten. De behandeling heeft meestal tussenpozen van 1 tot 2 weken, voor optimale resultaten. Uw behandelaar kan een behandelplan op maat maken op basis van uw huidconditie en doelen.

Is er downtime na de behandeling?

Er is minimale tot geen downtime na een PRX-T33 behandeling. Patiënten kunnen wat roodheid en lichte schilfering ervaren, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. U kunt uw dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten.

Zijn er bijwerkingen?

De meeste patiënten ervaren geen ernstige bijwerkingen van de PRX-T33 behandeling. Lichte roodheid, schilfering en een warmtegevoel zijn normale reacties die vanzelf verdwijnen.

Mag de PRX-T33 behandeling in de zomermaanden?

Door de unieke samenstelling van de TCA kan de huid worden verbetert zonder deze te beschadigen. De PRX-T33 maakt de huid niet gevoeliger voor zonlicht in tegenstelling tot andere huidbehandelingen. Het is echter nog steeds belangrijk om de huid goed te beschermen met een zonbescherming met minimaal factor 30.

Hoe lang duren de resultaten?

De resultaten van de PRX-T33 kuur kunnen enkele maanden aanhouden, maar dit kan variëren afhankelijk van individuele factoren zoals huidverzorging, levensstijl en veroudering. Herhaalbehandelingen kunnen helpen om de resultaten te behouden.

 

Maak een afspraak!

 

Sint Josephstraat 104, 5017 GK Tilburg

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven
06-40169230
info@thetreatmentbar.nl

Huidverbetering -  SkinPen Microneedling - Permanente Make-up  - Wimperlifting