Mesoestetic® Pharma Group

MESOESTETIC

CEO Joan Carles Font

MESOESTETIC

Oprichter en CEO Joan Carles Font, de man die in 1984 Mesoestetic opricht. Als bekende apotheker in het centrum van Barcelona ontwikkelde meneer Font vele verschillende formules voor artsen binnen de esthetische branche. Met de focus op het stabiliseren en verbeteren van hyperpigmentatie, zette hij Mesoestetic op en creëerde een imperium gericht op effectieve huidverbetering.   

De onderscheidende formule van Mesoestetic berust op de inclusiviteit van product- en behandelvormen welke geschikt zijn voor alle huidtypen, leeftijden en huidskleuren. Vandaag de dag is Mesoestetic vertegenwoordigd in ruim 90 landen over de hele wereld met Cosmelan als ‘s werelds best verkochte klinische behandelingen voor hyperpigmentatie en Melasma. 

mesoestetic anti-age huidverbetering tilburg

QuoTe

Only the excellence of our work, our dedication to research and innovation and the proven effectiveness of our products have brought us this far.”

CEO Joan Carles Font

Visie Joan Carles Font

Sinds de oprichting van Mesoestetic werken wij aan innovatie, effectiviteit en wetenschappelijk onderbouwde formules binnen de medische en esthetische geneeskunde. Mesoestetic focust zich op de verbetering en ondersteuning van de natuurlijke schoonheid met medische graad huidverzorging en treatments. De filosofie van het Mesoestetic is het creëren van individuele en gepersonaliseerde treatments, zodat elke huid behandeld kan worden en kan stralen. 

Met ons inclusieve oogmerk en ons eigen productie- en ontwikkelingsproces kunnen wij veiligheid en effectiviteit garanderen voor elk huidtype en elke huidindicatie. Van Melasma tot Rosacea. 

Onderscheiden factoren

Mesoestetic is wereldleider op het gebied van medische cosmetica en esthetische geneeskunde. Ze beschikken over een van de meest geavanceerde laboratoria van geheel Europa en worden beschouwd als het voorbeeld op het gebied van cosmetica en cosmeceutical producten.

Jaarlijks herinvesteert Mesoestetic 40% van de omzet in wetenschappelijk onderzoek, om de allerbeste huidverbetering te blijven leveren.

Doordat Mesoestetic intensief wetenschappelijk onderzoek uitvoert en het bedrijf moet voldoen aan strenge productienormen en richtlijnen (GMP) binnen Europa, leveren zij gewaarborgde kwaliteit. Als exclusieve ontwikkelaar van geneesmiddelen dragen zij certificeringen voor hun kwaliteitsmanagement binnen iedere uitgevoerde activiteit. Deze zogenoemde ISO-normen tonen de veiligheid en kwaliteit van alles dat door Mesoestetic ontwikkelt en geproduceerd wordt: ISO 9001:2015, ISO 22716:2007 en ISO 13485:2016.

MESOESTETIC

TheTreatmentBar

Veelgestelde vragen over Mesoestetic

Wat is de beste behandeling tegen hyperpigmentatie?

Mesoestetic is de marktleider op het gebied van treatments en producten tegen hyperpigmentatie. Zo is de Cosmelan treatment het paradepaardje dat wordt ingezet bij o.a. Melasma, ernstige hyperpigmentatie en zonneschade. Ook is de complete Melan-Tran3x productlijn uitermate geschikt voor het reduceren en stabiliseren van hyperpigmentatie.

Wat is de beste anti-aging treatment?

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Met de Age Element lijn van Mesoestetic ondersteun je de optimalisatie van jouw huidverbetering en huidverjonging, waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagd. Deze anti-aging procuctlijn van Mesoestetic biedt de beste oplossing tegen huidveroudering voor thuis.

Met de medische graad peelings van Mesoestetic optimaliseren wij jouw huid in onze huidkliniek TheTreatmentBar

Wat is een Fenolpeeling?

Een peeling met Fenol zorgt voor een optimale verbetering van jouw huidstructuur. Als een van de sterkste anti-aging ingrediënten wordt het ingezet bij huidverjonging. Bij TheTreatmentBar werken wij met de PhenTCA van Mesoestetic. Deze Fenol peeling bestaat uit 20% Trichloorazijnzuur gecombineerd met 10% Fenol.

De zelfneutraliserende Fenolpeeling is dé gekozen treatment voor de behandeling van ernstige huidveroudering. Het vermindert diepe rimpels, optimaliseert de algehele huidstructuur intensief, werkt op dyschromie en hyperpigmentatie en het corrigeert drastisch diepe acnelittekens.

RECENSIE

Ik kom al zo’n twee jaar bij Valérie en ben enorm tevreden! Ze geeft goed advies over behandelingen afhankelijk van hoe het op dat moment met mijn huid gaat én geeft duidelijke uitleg over de producten. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig en ontspannen om bij TheTreatmentBar te komen, dus ik kan het zeker aanbevelen!

Marion, klant TheTreatmentBar

Maak een afspraak!

 

Sint Josephstraat 104, 5017 GK Tilburg

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven
06-40169230
info@thetreatmentbar.nl

Huidverbetering -  SkinPen Microneedling - Permanente Make-up  - Wimperlifting