skinpen MICRONEEDLING behandeling

Skinpen Microneedling

BE BRIGHT, BE YOU

Voordelen

 

  • Boost collageen tot 400%
  • Verminderd fijne lijnen en rimpels
  • Geschikt voor (acne) Littekens
  • Geeft een doffe huid meer glow
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Verkleint de grove poriën 
  • De huid wordt gladder en strakker
  • Declaraties zorgverzekering mogelijk

Losse SkinPen behandeling €199,00

SkinPen in kuurverband ZOMER ACTIE van €185,00 voor €175,00 + gratis SkinPen masker

SkinPen + PRX T33 kuurverband €245,00

skinpen-microneedling-tilburg-thetreatmentbar

Quote

“Invest in your skin, It’s going to represent you for a very long time.”

HET EFFECT VAN EEN SKINPEN BEHANDELING

Skinpen / Microneedling is een van de meest bewezen cosmetische behandelingen die echt resultaat gericht is. De Skinpen is een medische microneedling device en er worden per behandeling 3 miljoen micro kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het natuurlijk herstelproces van de huid wordt geactiveerd. De Skinpen stimuleert de fibroblasten die zich in de lederhuid bevinden, waar rimpels en fijne lijnen ontstaan. Zij hebben een belangrijke rol bij het aanmaken van collageen en elastine in de huid zodat de huid een mooie en gelijkmatige structuur krijgt.

Het type collageen dat wordt aangemaakt zorgt voor meer volume en stevigheid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Hierdoor wordt de huid deze steviger, voller en wordt de huidteint egaler. Kortom: een behandeling voor een frissere, stralendere en glowy huid.

MAXIMAAL RESULTAAT

De Skinpen is altijd veilig doordat het het enige microneedling apparaat over de hele wereld wat FDA goedgekeurd is en een medisch CE klasse 2a markering heeft. Hierdoor kan er met de Skinpen veiliger, preciezer en doeltreffender gewerkt worden in vergelijking met andere microneedling apparaten. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en kan gedurende het hele jaar worden uitgevoerd. Een kuurverband van 3 tot 6 behandelingen wordt geadviseerd zodat een maximaal resultaat behaald kan worden.

Bij iedere Skinpen behandeling wordt er een treatment kit met Skinfuse Lift en Skinfuse Rescue mee gegeven voor de eerste 24 uur wat zorgt voor een minimale downtime van de huid. Voor meer informatie over de SkinPen behandeling ben je van harte welkom in onze schoonheidssalon in Tilburg centrum.

RECENSIE

“Mooie salon met een zeer professionele dame. Ook hangt er een gezellige sfeer en het resultaat van de SkinPen is fantastisch!

Yourri, klant TheTreatmentBar

Veelgestelde vragen over SkinPen / Microneelding

Wat is een SkinPen / Microneedling-behandeling?

De behandeling is een cosmetische procedure waarbij kleine naaldjes in de huid worden gebruikt om microkanalen te creëren. Dit stimuleert de natuurlijke collageenproductie en helpt bij het verbeteren van de textuur, stevigheid en algehele conditie van de huid.

Is een SkinPen / Microneedling-behandeling pijnlijk?

Over het algemeen wordt een SkinPen / Microneedling-behandeling goed verdragen en veroorzaakt het minimale ongemak. Het is een korte procedure waarbij de huid voor korte duur een beetje rood, gevoelig en licht gezwollen kan zijn, desondanks zal dit snel afnemen.

Hoe lang duurt deze behandeling?

De duur van de behandeling kan variëren, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke behoeften van de patiënt. Over het algemeen duurt een sessie gemiddeld 45 minuten tot een uur.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en hangt af van het gewenste resultaat. Voor algemene huidverbetering worden meestal 3 tot 6 behandelingen aanbevolen, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Mensen met specifieke huidproblemen kunnen mogelijk meer behandelingen nodig hebben.

Zijn er bijwerkingen na een SkinPen / Microneedling-behandeling?

Direct na de behandeling kan de huid roodheid vertonen, vergelijkbaar met een milde zonnebrand. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een dag. In zeldzame gevallen kan de huid ook licht gezwollen zijn. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de behandelaar te volgen om complicaties te voorkomen.

Hoe lang duurt het voordat de resultaten zichtbaar zijn?

Het duurt meestal enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten van een SkinPen / Microneedling-behandeling zichtbaar worden. Dit komt doordat collageenopbouw tijd nodig heeft. Naarmate de nieuwe collageenproductie vordert, zal de huid er steviger, gladder en stralender uitzien.

Kan ik een SkinPen / Microneedling-behandeling ondergaan als ik een gevoelige huid heb?

Ja, SkinPen / Microneedling kan over het algemeen veilig worden uitgevoerd, zelfs bij mensen met een gevoelige huid. De behandeling kan worden aangepast aan uw specifieke huidtype en gevoeligheid om ongemak te minimaliseren. Het is echter altijd raadzaam om uw behandelaar op de hoogte te stellen van eventuele huidproblemen of gevoeligheid voordat u de behandeling ondergaat.

Kan ik deze behandeling thuis zelf uitvoeren?

Het wordt sterk aanbevolen om SkinPen / Microneedling alleen door een getrainde professional te laten uitvoeren. Hoewel er thuisapparaten beschikbaar zijn, brengen ze risico’s met zich mee, zoals infectie of schade aan de huid, als ze niet correct worden gebruikt. Een gekwalificeerde behandelaar kan de procedure veilig en effectief uitvoeren met behulp van steriele technieken en ervaring.

Wie komt er mogelijk niet in aanmerking voor een SkiPpen / Microneedling-behandeling?

SkinPen / Microneedling is over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Er zijn echter enkele situaties waarin de behandeling mogelijk niet geschikt is. Mensen met actieve infecties, ernstige acne, eczeem of andere huidontstekingen, bloedingsstoornissen, actieve koortsblaasjes, zwangerschap of borstvoeding worden meestal geadviseerd om de behandeling uit te stellen. Het is het beste om uw medische geschiedenis en eventuele onderliggende aandoeningen te bespreken met uw behandelaar voordat u de behandeling ondergaat.

Maak een afspraak!

 

Kerkstraat 17, 5056 AA Berkel-Enschot

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven

0887878822

info@thetreatmentbar.nl