PMU Thetreatmentbar

Permanente make-Up

BEAUTY THAT LASTS

Voordelen

  • Permanente make-up zit gehele dag perfect
  • Blijft gemiddeld 1,5 jaar zitten
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Nooit meer uitgelopen make-up
  • Bespaar tijd in de ochtend
  • Intake + adviesgesprek

Powder Brows €395,00 ACTIE €350,00

Hairstrokes €395,00 ACTIE €350,00

Full Lips €395,00 ACTIE €350,00

Eyeliner Boven / Onder €300,00 ACTIE €250,00

Prijzen inclusief nabehandelingen

Touch up 1 jaar €145,00 alleen voor bestaande klanten

Quote

“Behind every beauty is a great brow and perfect lips

Wat is PMU?

PMU staat voor permanente make-up en wordt er op een subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat. Door middel van een dunne naald wordt er pigment in de lederhuid gebracht. TheTreatmentBar maakt uitsluitend gebruik van organische pigmenten, die vrij zijn van ijzeroxide en waarmee een natuurlijk effect gecreëerd kan worden. Voor een optimaal resultaat is het van belang om altijd gebruik te maken van een nabehandeling. Deze zit bij de prijs inbegrepen.

Powder Brows / Hairstrokes

Tijdens het intakegesprek bespreken wij de vorm, de kleur en jouw persoonlijke wensen. Met de ombré brows en hairstrokes worden er vollere en strakkere wenkbrauwen gecreëerd. Bij ombré brows gebruiken wij een schaduw techniek waardoor het lijkt op de wenkbrauw is ingekleurd met een poeder. Bij de hairstrokes worden er wenkbrauw haren gepigmenteerd. Met deze techniek kunnen wij de wenkbrauwen voller doen lijken met een natuurlijke uitstraling.

Full Lips

Voor egalere lippen is de full lips een perfecte behandeling. De lippen worden altijd voor getekend naar wens en pigmenteren we eerst een strakke contourlijn. Vervolgens wordt de hele oppervlakte ingekleurd. De lippen kunnen na de behandeling intenser van kleur zijn en wat gezwollen. In de dagen daarna zal de kleur en de zwelling afnemen en zijn de lippen al snel hersteld. Het resultaat zijn natuurlijke en egale full lips, waar je voor een langere tijd van kan genieten.

Eyeliner boven / onder

Voor een optisch grotere blik en sprekendere ogen wordt er een eyeliner boven en of onder gepigmenteerd. Bij deze behandeling kan er ook gekozen worden voor een infralash. Dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, hierdoor lijken de wimpers voller. Ook kan er in overleg een wing geplaatst worden. Door deze behandeling zal de eyeliner niet meer uit lopen en zorgt het voor een frisse blik.

Permanente make-up

TheTreatmentBar

RECENSIE

“Bij TheTreatmentBar 6 weken geleden powder brows laten zetten. Dat is zo mooi en zorgvuldig gedaan dat ik er nu nog steeds plezier van heb! Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van Sofieke! Absoluut een aanrader!!”

Danielle, klant TheTreatmentBar

Maak een afspraak!

 

 

Sint Josephstraat 104, 5017 GK Tilburg

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven
06-40169230
info@thetreatmentbar.nl

Cosmetische Huidverbetering -  SkinPen Microneedling - Permanente Make-up  - Wimperlifting

 - Medische Huidverbetering