PERMANENTE MAKE-UP Tilburg

Permanente make-Up

BEAUTY THAT LASTS

Voordelen

  • Permanente make-up zit gehele dag perfect
  • Blijft gemiddeld 1,5 jaar zitten
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Nooit meer uitgelopen make-up
  • Bespaar tijd in de ochtend
  • Intake + adviesgesprek

Powder Brows €395,00 ACTIE €350,00

Prijzen inclusief nabehandelingen

Touch up 1 jaar €145,00 alleen voor bestaande klanten

permanente-make-up-tilburg

Quote

“Behind every beauty is a great brow and perfect lips

Wat is PMU?

PMU staat voor permanente make-up en wordt er op een subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat. Door middel van een dunne naald wordt er pigment in de lederhuid gebracht. TheTreatmentBar maakt uitsluitend gebruik van organische pigmenten, die vrij zijn van ijzeroxide en waarmee een natuurlijk effect gecreëerd kan worden. Voor een optimaal resultaat is het van belang om altijd gebruik te maken van een nabehandeling. Deze zit bij de prijs inbegrepen.

Powder Brows / Hairstrokes

Tijdens het intakegesprek bespreken wij de vorm, de kleur en jouw persoonlijke wensen. Met de ombré brows en hairstrokes worden er vollere en strakkere wenkbrauwen gecreëerd. Bij ombré brows gebruiken wij een schaduw techniek waardoor het lijkt op de wenkbrauw is ingekleurd met een poeder. Bij de hairstrokes worden er wenkbrauw haren gepigmenteerd. Met deze techniek kunnen wij de wenkbrauwen voller doen lijken met een natuurlijke uitstraling.

Full Lips

Voor egalere lippen is de full lips een perfecte behandeling. De lippen worden altijd voor getekend naar wens en pigmenteren we eerst een strakke contourlijn. Vervolgens wordt de hele oppervlakte ingekleurd. De lippen kunnen na de behandeling intenser van kleur zijn en wat gezwollen. In de dagen daarna zal de kleur en de zwelling afnemen en zijn de lippen al snel hersteld. Het resultaat zijn natuurlijke en egale full lips, waar je voor een langere tijd van kan genieten.

Eyeliner boven / onder

Voor een optisch grotere blik en sprekendere ogen wordt er een eyeliner boven en of onder gepigmenteerd. Bij deze behandeling kan er ook gekozen worden voor een infralash. Dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, hierdoor lijken de wimpers voller. Ook kan er in overleg een wing geplaatst worden. Door deze behandeling zal de eyeliner niet meer uit lopen en zorgt het voor een frisse blik.

RECENSIE

“Bij TheTreatmentBar 6 weken geleden powder brows laten zetten. Dat is zo mooi en zorgvuldig gedaan dat ik er nu nog steeds plezier van heb! Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van Sofieke! Absoluut een aanrader!!”

Danielle, klant TheTreatmentBar

Veelgestelde vragen over Permanente make-up

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij pigment in de huid wordt geïmplanteerd om de illusie van make-up te creëren, zoals wenkbrauwen, eyeliner of lippen.

Hoe lang blijft permanente make-up zichtbaar?

Permanente make-up vervaagt na verloop van tijd geleidelijk. Gemiddeld blijft het 1 tot 3 jaar zichtbaar, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kleur, het huidtype en de blootstelling aan de zon.

Is permanente make-up pijnlijk?

Permanente make-up kan ongemak veroorzaken, maar de meeste mensen ervaren slechts milde tot matige pijn tijdens de procedure. Verdovende crèmes worden meestal gebruikt om het ongemak te minimaliseren.

Is permanente make-up veilig?

Ja, permanente make-up is over het algemeen veilig wanneer uitgevoerd door een getrainde en ervaren professional. Het is belangrijk om een gecertificeerde specialist te kiezen en de juiste hygiënische maatregelen te volgen om het risico op infecties te minimaliseren.

Hoe lang duurt een permanente make-upprocedure?

De duur van een permanente make-upprocedure varieert, afhankelijk van het te behandelen gebied en het gewenste resultaat. Het kan meestal 1 tot 3 uur duren, inclusief de tijd voor consultatie en verdoving.

Hoe lang duurt het voordat de resultaten zichtbaar zijn?

Het duurt meestal enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten van een SkinPen / Microneedling-behandeling zichtbaar worden. Dit komt doordat collageenopbouw tijd nodig heeft. Naarmate de nieuwe collageenproductie vordert, zal de huid er steviger, gladder en stralender uitzien.

Kan ik mijn gewone make-up blijven gebruiken na permanente make-up?

Ja, u kunt nog steeds uw gewone make-up gebruiken na permanente make-up als u dat wenst. Permanente make-up is bedoeld om de natuurlijke schoonheid te verbeteren, maar u kunt nog steeds aanvullende make-up aanbrengen voor speciale gelegenheden of persoonlijke voorkeur.

Zijn er bijwerkingen na permanente make-up?

Direct na de procedure kan er sprake zijn van lichte zwelling, roodheid en gevoeligheid. In sommige gevallen kan er korstvorming en tijdelijke verdonkering van het pigment optreden. Deze symptomen verdwijnen meestal binnen enkele dagen tot weken.

Kan permanente make-up worden verwijderd?

Ja, permanente make-up kan worden verwijderd met behulp van lasertechnologie of andere verwijderingsmethoden. Het proces van verwijdering kan echter complex zijn en meerdere sessies vereisen.

Hoe lang duurt het herstel na permanente make-up?

Het herstelproces varieert per persoon, maar over het algemeen duurt het enkele dagen tot een week. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de specialist op te volgen om een snel en succesvol herstel te bevorderen.

Maak een afspraak!

 

Kerkstraat 17, 5056 AA Berkel-Enschot

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven

0887878822

info@thetreatmentbar.nl