Zo skin health

huidverbetering

Medische Huidverbetering

Voordelen

  • Maakt de huid weer gezond, jeugdig en stralend
  • De oplossing voor jouw huidaandoening
  • Werkt op cellulair niveau in de huid
  • ZO Skin Health Producten met unieke formules
  • Holistische aanpak voor huidverjonging
  • Dr. Obagi heeft meer dan 35 jaar kennis
  • Klik hier voor meer informatie over het merk

Quote

“Be good to your skin. You’ll wear it every day for the rest of your life.”   Dr. Obagi

HUIDINTAKE

45 min. € 45,00

Bent u voor het eerst bij ons? Plan dan eerst een adviesgesprek in. Tijdens deze eerste kennismaking bespreken we jouw persoonlijke behoefte. Wij voeren een huidanalyse uit om zo de huidconditie te bepalen en stellen vervolgens een persoonlijk behandelplan samen met een gepast advies. Het is belangrijk dat u geen make-up en SPF draagt bij de huidintake. Bij aankoop van producten wordt het bedrag verrekend.

ZO resurfacing Peel

50 min. €86,95

Een resurfacing behandeling zonder hersteltijd en geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige of kwetsbare huid. Deze behandeling biedt een zachte exfoliatie als een dof uitziende huid direct revitaliseert, het vocht in de huid aanvult en zichtbaarheid van verkleuring minimaliseert en dus een gelijkmatige huidtoon bevordert. 

ZO ACNE TREATMENT

50 min. € 86,95

De acne treatment is gericht op het uitreinigen van de acne en comedonen. Deze acne behandeling wordt iedere 2 à 4 weken herhaald. Het doel van deze behandeling is de talgproductie, grove poriën en ontstekingen te verminderen. Het masker  Bij het dagelijks gebruik van de thuisbehandeling van ZO SKIN HEALTH duurt het 2 tot 6 weken voor dat er veranderingen zichtbaar zijn en 5 maanden voor een optimaal resultaat. 

ZO ACNE & OIL CONTROL

50 min. €139,95

Het belangrijkste bij acne is de ontstekingen onder controle krijgen. Verstopte poriën met talg, vetzuren en huidschilfers is een voedingsbron voor de p. acnes bacterie die mede voor de acne zorgt. Deze behandeling absorbeert en vermindert een te veelheid aan talg. Het masker kalmeert de irritatie en verwijdert het vuil om de poriën schoon te houden.  Deze behandeling is geschikt voor de vette, acne gevoelige huid. Incl. Stimulator Peel.

ZO BRIGHTENING

50 MIN. €139,95

De behandeling vermindert bruine vlekken zoals pigmentvlekken waardoor de huid zijn frisse, jeugdige uitstraling terug krijgt.  Het biedt extra hydratie en versterkt de huidbarrière. Het brightening masker bevat groene thee extracten die de huid verhelderen en het bevat antioxidanten die helpen toekomstige beschadigingen van de huid te voorkomen. Deze behandeling is geschikt voor de huiden met hyperpigmentatie. 

ZO ULTRA HYDRATION

50 min. €139,95

Een gehydrateerde huid is een musthave voor een gezonde en stralende huid. Deze behandeling heeft een hydraterende, verzachtende werking en geeft intensieve hydratatie aan de huid. Het minimaliseert de roodheid en helpt de geirriteerde huid te kalmeren en te verzachten. Het bevat een aloe vera gel masker met algen die de hydratatie van de huid verhoogd.  Deze behandeling is geschikt voor de droge, gedehydrateerde en kwetsbare huid. Incl. Stimulator Peel.

ZO Skin Health

TheTreatmentBar

RECENSIE

“Na 1 dag zag ik al verschil aan mijn huid toen ik de producten van ZO SKIN HEALTH had gebruikt. Mijn huid heeft meer glans, beter gehydrateerd en ik heb minder onzuiverheden. Absoluut een aanrader!!

Anita, klant TheTreatmentBar

Maak een afspraak!

 

 

Sint Josephstraat 104, 5017 GK Tilburg

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven
06-40169230
info@thetreatmentbar.nl

Cosmetische Huidverbetering -  SkinPen Microneedling - Permanente Make-up  - Wimperlifting

 - Medische Huidverbetering