THETREATMENTBAR Skincare

Cosmetische HuidverbeterIng

thetreatmentbar skincare

Voordelen

 • TheTreatmentBar Skincare is vegan en biologisch
 • Natuurlijke huidverbetering door plantaardige oliën, vitamines en peptiden
 • Alle behandelingen zijn inclusief een ontspannende massage
 • Gericht op huidverbetering en huidverjonging
 • Declaraties zorgverzekering mogelijk

Quote

“Beauty is being comfortable and confident in your own skin.”

HUIDINTAKE

45 min. €45,00

 • Bent u voor het eerst bij ons? Plan dan eerst een adviesgesprek in. Tijdens deze eerste kennismaking bespreken we jouw persoonlijke behoefte. Wij voeren een huidanalyse uit om zo de huidconditie te bepalen en stellen vervolgens een persoonlijk behandelplan samen met een gepast advies. Het is belangrijk dat u geen make-up en SPF draagt bij de huidintake. Bij aankoop van producten wordt het bedrag verrekend.

SKINBOOSTER TREATMENT

50 min. €72,50

 • Tijdens deze ontspannende gezichtsbehandeling worden de dode huidcellen verwijdert met een enzymepeeling die zorgt voor een stralende glans van de huid. Het skinbooster masker geeft de huid een enorme boost. Deze bevat verschillende antioxidanten en rijk aan verschillende vitamines. Bij de behandeling zit epileren en het harsen van de bovenlip. Tijdens het masker zit een schouder, nek massage. Is geschikt voor alle huidtypes.

DETOX SKIN TREATMENT

65 min. € 75,50

 • Bij de detox skin treatment wordt een chinese kruiden peeling toegepast. Hier in zitten algen en zeewier die de huid van binnenuit gaan herstellen. De peeling geeft een mooie glow en vermindert pigmentvlekken, acne, werkt anti-aging, zorgt voor een gladdere huid en is geschikt voor ieder huidtype. Bij de behandeling zit het epileren van de wenkbrauwen en een hand, schouder, nek massage.

DETOX SKIN KUUR

65 min. €226,50

 • Bij de detox skin kuur worden er 3 behandelingen uitgevoerd met een interval van 10 dagen tot 14 dagen. Op deze manier wordt de huid nog intensiever verbeterend en geeft een langdurig resultaat. Het is belangrijk om iedere 6 weken de behandeling te herhalen om het resultaat te behouden. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

FOREVER AGELESS TREATMENT

60 min. €92,50

 • Tijdens deze ultieme ontspannende gezichtsbehandeling wordt een fruitzuurpeeling toegepast die de aanmaak van collageen en elastine gaat stimuleren. U kunt genieten van een een heerlijke handmassage en schouder, nek massage. Voorafgaand worden de wenkbrauwen geëpileerd en krijgt u na de behandeling een thuisadvies van onze producten hoe u de huid het beste in top conditie kunt houden.

MAKE-UP LOOK

30 min. €35,00

 • Heeft u binnenkort een feestje of opzoek naar make-up advies? De make-up look wordt helemaal aangepast naar uw wensen en de gelegenheid. De make-up is van Pune Cosmetics en bestaat uit een stijlvolle lijn van producten waarbij het lijkt alsof een make-up artist uw visagie heeft gedaan. Pune Cosmetics wil zijn exclusiviteit behouden en is daarom alleen verkrijgbaar in onze salon.

FACIALS

TheTreatmentBar

RECENSIE

“Tijdens de gezichtsbehandeling heb ik mijn wenkbrauwen laten epileren en verven. Dat is zo mooi en zorgvuldig gedaan dat ik er nu 4 weken later nog steeds plezier van heb! Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van Valerie en heb uiteraard meteen een nieuwe afspraak gemaakt! Absoluut een aanrader!!

Dorothee, klant TheTreatmentBar

Maak een afspraak!

 

 

Sint Josephstraat 104, 5017 GK Tilburg

Regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven
06-40169230
info@thetreatmentbar.nl

Cosmetische Huidverbetering -  SkinPen Microneedling - Permanente Make-up  - Wimperlifting

 - Medische Huidverbetering